BITES I TO SHARE
PIEMENTOS DE PADRÓN ZEEZOUT 5,5
CALAMARIS PEQUEÑO CITRUS 9
GARNALEN KROKETTEN - 2 STUKS 8
PAPADUM | SCHUIM VAN AUGURK 5,5
CRISPY GAMBA | 2 STUKS 6
BLIKJE ANSJOVIS OLIJVEN 2,5
PATA NEGRA | 50 OF 75 GRAM 13,5 I 19,8
Spaanse Iberico ham
PAN DE CRISTAL I 2 of 4 PERS 4 I 8
Tomaten chutney | gezouten roomboter
OESTERS & KAVIAAR | ANNA DUTCH
OESTERS IRISH MÓR NR.4 12 I 24
Naturel | 3 of 6
POMMETJE MOSZKOWICZ 27
Aardappel | 15 gram kaviaar
OESTERS IRISH MÓR NR.4 12,3 I 24,6
Oosters | 3 of 6
POTJE KAVIAAR 45 I 75
Blini | bieslook | crème fraîche
OESTERS IRISH MÓR NR.4 12,3 I 24,6
Bloody mary | 3 of 6
VOORGERECHTEN KOUD
SUSHI VIS 15,5
Garnaal | zalm | 8 stuks
PICA TONIJN I KLASSIEKER 14
Krokante schelp | guacamole | rode ui | sesam
SUSHI VLEES 15,5
Krokante kip | 8 stuks
GEROOKTE ZALM 13
Noorse zalm | focaccia | zalm ei | groene kruiden crème
(V) SUSHI VEGA 15
Kimchi | 8 stuks
STEAK TARTARE 13,5
Eierdooier crème | macadamia | bonito | yuzu vinaigrette
CARPACCIO LUX STYLE 15,5
Aardappel krokant | bieslook | beef jus
(V) BURRATA 13
Chioggia biet | sjalotten | aceto | noten
VOORGERECHTEN WARM
(V) KNOLSELDERIJ 12
Krokante aardappel | gebrande boter
MINI HAMBURGER 14
100% Black Angus
(V) KING BOLEET PADDENSTOEL 12
Krokante ui | chili olie
KALFSSUKADE 13
Sjalot zoet-zuur | gekarameliseerde heldere uienbouillon
HANDGEDOKEN COQUILLE 9 | 18 | 27
Orzo | merg | bieslook | beurre blanc | 2,5 gram kaviaar | 1, 2 of 3 stuks
EENDENLEVER DONUTS 15,5
Kweepeer | appel sabayon | 2 stuks
GAMBA’S 14
Gember | bosui | currysaus | 4 stuks
De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch
HOOFDGERECHTEN
TOURNEDOS 27,5 I 33,5
Aardappel mille feuille | asperge | beef jus | 150 of 200 gram | eendenlever (+7,5)
FISH AND CHIPS 24,5
STEAK TARTARE 180 GR 25
Dunne friet | tartaarsaus de LUXe
PIZZA KREEFT 22,5
Mozarella | bieslook | chili azijn
LAMSRACK 27,5
Aardappel mille feuille | asperge | bonenkruidjus
SALADE GEROOKTE NOORSE ZALM 19,5
Zalm | zoet-zuur | groene kruiden crème
PARELHOENDER 24
Aardappel mille feuille | asperege | knoflookjus
(V) SALADE KROKANTE OESTERZWAM 17,5
Zoet-zuur | oosterse dressing | ook te bestellen met krokante kip (+3,5)
VERSE ZEETONG Dagprijs
Peterselie | citroen | venkel | kappertjessaus
(V) PIZZA VEGA DE LUXE 18,5
Vegetarische verrassing
HELE KREEFT GEGRATINEERD 44
KABELJAUWFILET 26
Venkel | kappertjessaus
(V) SPITSKOOL 21
Gegaard in miso-soja | krokante ui
SIDES
KAPPERTJESSAUS 3
FRIETJE MAYONAISE 5
BEEF JUS 3
FRIETJE TRUFFEL PARMEZAANSE KAAS 7
KNOFLOOKJUS 3
TOMATENSALADE 7
BONENKRUIDJUS 3
GROENE SALADE 7
BEARNAISESAUS 3,5
CHEFS CHOICE MENU
CHEFS CHOICE MENU 45 I 55
3 | 4 gangen | min. 2 personen
Voor | hoofd | sgroppino
Voor | tussen | hoofd | sgroppino
Extra kaas supplement (+7,5)
Kaas i.p.v. sgroppino (+5)
Dessert
ETON MESS 11
Aardbeien | merengue | crème suisse
SGROPPINO 9 | 29
De lekkerste van Den Bosch! | glas of kan
TARTELETTE PISTACHE 11
Pistache ganache | gel mandarijn | bosbes | pistache ijs
KAAS VAN FROMAGERIE GUILLAUME 10 | 15
Exclusieve kazen uit binnen- en buitenland | 3 of 5 stuks
CHOCOLADE KOEK 11
Hazelnoot | vanille ijs | koffie chocolade schuim | crumble
De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch