BITES I TO SHARE

PIEMENTOS DE PADRÓN ZEEZOUT 5,5

CALAMARIS PEQUEÑO CITRUS 9

GARNALEN KROKETTEN - 2 STUKS 8

PAPADUM | SCHUIM VAN AUGURK 5,5

CRISPY GAMBA | 2 STUKS 6

BLIKJE ANSJOVIS OLIJVEN 2,5

PATA NEGRA | 50 OF 75 GRAM 13,5 I 19,8

Spaanse Iberico ham

PAN DE CRISTAL I 2 of 4 PERS 4 I 8

Tomaten chutney | gezouten roomboter

OESTERS & KAVIAAR | ANNA DUTCH

OESTERS IRISH MÓR NR.4 12 I 24

Naturel | 3 of 6

POMMETJE MOSZKOWICZ 27

Aardappel | 15 gram kaviaar

OESTERS IRISH MÓR NR.4 12,3 I 24,6

Oosters | 3 of 6

POTJE KAVIAAR 45 I 75

Blini | bieslook | crème fraîche

OESTERS IRISH MÓR NR.4 12,3 I 24,6

Bloody mary | 3 of 6 

VOORGERECHTEN KOUD

SUSHI VIS 15,5

Garnaal | zalm | 8 stuks

PICA TONIJN I KLASSIEKER 14

Krokante schelp | guacamole | rode ui | sesam

SUSHI VLEES 15,5

Krokante kip | 8 stuks

GEROOKTE ZALM 13

Noorse zalm | focaccia | zalm ei | groene kruiden crème

(V) SUSHI VEGA 15

Kimchi | 8 stuks

STEAK TARTARE 13,5

Eierdooier crème | macadamia | bonito | yuzu vinaigrette

CARPACCIO LUX STYLE 15,5

Aardappel krokant | bieslook | beef jus

(V) BURRATA 13

Chioggia biet | sjalotten | aceto | noten

VOORGERECHTEN WARM

(V) KNOLSELDERIJ 12

Krokante aardappel | gebrande boter

MINI HAMBURGER 14

100% Black Angus

(V) KING BOLEET PADDENSTOEL 12

Krokante ui | chili olie

KALFSSUKADE 13

Sjalot zoet-zuur | gekarameliseerde heldere uienbouillon

HANDGEDOKEN COQUILLE 9 | 18 | 27

Orzo | merg | bieslook | beurre blanc | 2,5 gram kaviaar | 1, 2 of 3 stuks

EENDENLEVER DONUTS 15,5

Kweepeer | appel sabayon | 2 stuks

GAMBA’S 14

Gember | bosui | currysaus | 4 stuks

De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch

HOOFDGERECHTEN

TOURNEDOS 27,5 I 33,5

Aardappel mille feuille | asperge | beef jus | 150 of 200 gram | eendenlever (+7,5)

FISH AND CHIPS 24,5

STEAK TARTARE 180 GR 25

Dunne friet | tartaarsaus de LUXe

PIZZA KREEFT 22,5

Mozarella | bieslook | chili azijn

LAMSRACK 27,5

Aardappel mille feuille | asperge | bonenkruidjus

SALADE GEROOKTE NOORSE ZALM 19,5

Zalm | zoet-zuur | groene kruiden crème

PARELHOENDER 24

Aardappel mille feuille | asperege | knoflookjus

(V) SALADE KROKANTE OESTERZWAM 17,5

Zoet-zuur | oosterse dressing | ook te bestellen met krokante kip (+3,5)

VERSE ZEETONG Dagprijs

Peterselie | citroen | venkel | kappertjessaus

(V) PIZZA VEGA DE LUXE 18,5

Vegetarische verrassing

HELE KREEFT GEGRATINEERD 44

KABELJAUWFILET 26

Venkel | kappertjessaus

(V) SPITSKOOL 21

Gegaard in miso-soja | krokante ui

SIDES

KAPPERTJESSAUS 3

FRIETJE MAYONAISE 5

BEEF JUS 3

FRIETJE TRUFFEL PARMEZAANSE KAAS 7

KNOFLOOKJUS 3

TOMATENSALADE 7

BONENKRUIDJUS 3

GROENE SALADE 7

BEARNAISESAUS 3,5

CHEFS CHOICE MENU

CHEFS CHOICE MENU 45 I 55

3 | 4 gangen | min. 2 personen

Voor | hoofd | sgroppino

Voor | tussen | hoofd | sgroppino

Extra kaas supplement (+7,5)

Kaas i.p.v. sgroppino (+5)

Dessert

ETON MESS 11

Aardbeien | merengue | crème suisse

SGROPPINO 9 | 29

De lekkerste van Den Bosch! | glas of kan

TARTELETTE PISTACHE 11

Pistache ganache | gel mandarijn | bosbes | pistache ijs

KAAS VAN FROMAGERIE GUILLAUME 10 | 15

Exclusieve kazen uit binnen- en buitenland | 3 of 5 stuks

CHOCOLADE KOEK 11

Hazelnoot | vanille ijs | koffie chocolade schuim | crumble

De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch

We gebruiken cookies voor technische en analytische doeleinden en dat vind ik oké.