BITES I TO SHARE
PADRON PEPERS I ZEEZOUT 5,5
CALAMARIS PEQUEÑO CITRUS 9
KROKETJES VAN IBERICO - 2 ST 8
PAPADUM AUGURK SCHUIM 5,5
GAMBA'S KROKANT I DIPJE - 2 ST 8
BLIKJE ANSJOVIS OLIJVEN 4,5
PATA NEGRA 13,5 I 19,5
50 OF 75 GR
PAN DE CRISTAL I GLASS BREAD I 2 / 4 PERS 4 I 8
TOMATEN CHUTNEY | GEZOUTEN ROOMBOTER
OESTERS & KAVIAAR
OESTERS IRISH MÓR NR.4 12 I 24
NATUREL 3 / 6
POMMETJE MOSZKOWICZ 35
AARDAPPELTJE ANNA DUTCH KAVIAAR 15 GR
OESTERS IRISH MÓR NR.4 12,3 I 24,6
OOSTERS 3 / 6
ANNA DUTCH KAVIAAR 45 I 75
BLINI | CRÈME FRAÎCHE EN BIESLOOK 30 | 50 GR
OESTERS IRISH MÓR NR.4 12,3 I 24,6
BLOODY MARY 3 / 6
STARTERS I COLD ENTREE
SUSHI VIS 15,5
GARNAAL EN ZALM I 8 STUKS
PICA TONIJN I KLASSIEKER 14
KROKANTE WONTON | GUACAMOLE |
RODE UI | SESAM
SUSHI VLEES 15,5
KROKANTE KIP I 8 STUKS
STEAK TARTAAR 13,5
EIDOOIER CREME | MACADAMIA |
BONITO | YUZU VINAIGRETTE
(V) SUSHI VEGA 15
KIMCHI I AVOCADO I 8 STUKS
(V) CHOGGIA BIET 13
BURRATA I SJALOTTEN | ACETO | NOTEN
ZALM GEROOKT I TOAST 13
NOORSE ZALM | FOCCACIA |
GROENE KRUIDEN CRÈME | ZALM EI
CARPACCIO LUX STYLE 15,5
BEEF JUS | AARDAPPEL KROKANT |
POSTELEIN
STARTERS I WARM ENTREE
(V) KNOLSELDERIJ 12
GEBRANDE BOTERSCHUIM | KROKANTE
AARDAPPEL
(V) KING BOLEET PADDESTOEL 12
CHILI OLIE | KROKANTE UI
COQUILLE GEBAKKEN I KAVIAAR 2,5 GR 18,5
BEURRE BLANC | ORZO |MERG | BIESLOOK
GAMBA’S 4 ST 14
CURRYSAUS | GEMBER EN BOSUI
MINI HAMBURGER 14
100% BLACK ANGUS
KALFSSUCCADE 13
GEKARAMELISEERDE HELDERE UIEN BOUILLON |
SJALOT ZOUT/ZUUR
EENDENLEVER | 2 DONUTS 15,5
KWEEPEER | APPEL SABAYON
De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch
MAIN DISHES
VERSE ZEETONG dagprijs
KAPPERTJESSAUS | PETERSELIE | CITROEN
KABELJAUWFILET 26
AARDAPPEL MILLE FEUILLE | KAPPERTJESSAUS
FISH AND CHIPS 24,5
TYPISCH BRITSE KLASSIEKER
KLEINE PIZZA I KREEFT 18,5
MOZARELLA MET VERSE KREEFT
STEAK TARTAAR 180 GR 25
FIJNE FRIETEN
PARELHOENDER 24
AARDAPPEL MILLE FEUILLE | KNOFLOOKJUS
TOURNEDOS 150 I 200 GR 27,5 I 33,5
AARDAPPEL MILLE FEUILLE | BEEF JUS
HELE KREEFT GEGRATINEERD 44
ECHTE KLASSIEKER
TOURNEDOS 200 GR I ROSSINI 44
NOG ZO EEN KLASSIEKER MET TRUFFELJUS!
KALFSENTRECOTE BÉARNAISE 25
AARDAPPEL MILLE FEUILLE | BEARNAISESAUS
(V) SPITSKOOL 21
GEGAARD IN MISO/SOJA | KROKANTE UI
SALADE GEROOKTE ZALM 24,5
NOORSE ZALM GEROOKT | GROENE
KRUIDEN CRÈME | ZOETZUUR
(V) SALADE KROKANTE OESTERZWAM 19,5
OESTERZWAM | OOSTERSE DRESSING |
ZOETZUUR
SIDES
PAN DE CRISTAL I GLASS BREAD I 2 / 4 PERS 4 I 8
TOMATEN CHUTNEY | GEZOUTEN ROOMBOTER
GROENE SALADE 7
FRIETJE MAYONAISE 5
KLEURRIJKE TOMATENSALADE 6
FRIETJE TRUFFEL PARMEZAANSE KAAS 7
CHEFS CHOICE ‘MENU'
CHEFS CHOICE ‘MENU' 45 I 55
3 | 4 gangen | min. 2 personen
VOOR | HOOFD | SQROPPINO
VOOR | TUSSEN | HOOFD | SQROPPINO
EXTRA KAAS SUPLEMENT € 7,5
KAAS IPV DESSERT € 5
Dessert
SGROPPINO DELUXE 8,5 | Ltr 29
Di orginale da 2010, de allerlekkerste!
WITTE CHOCOLADE 11
SCHUIM | KAVIAAR | CACAO BOEKWEIT
BOL VANILLE-IJS I TRUFFEL 11
WITTE TRUFFEL | HIMALAYA ZEEZOUT | OLIJFOLIE |
AMANDEL CRUMBLE
MERENGE 11
GEBRANDE MERENGUE | KWEEPEER |
WITTE CHOCOLADE CRUMBLE
FROMAGERIE GUILLAUME 15
EXCLUSIEVE KAZEN UIT BINNEN - EN BUITENLAAND
De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch