BITES I TO SHARE

PADRON PEPERS I ZEEZOUT 5,5

CALAMARIS PEQUEÑO CITRUS 9

KROKETJES VAN IBERICO - 2 ST 8

PAPADUM AUGURK SCHUIM 5,5

GAMBA'S KROKANT I DIPJE - 2 ST 8

BLIKJE ANSJOVIS OLIJVEN 4,5

PATA NEGRA 13,5 I 19,5

50 OF 75 GR

PAN DE CRISTAL I GLASS BREAD I 2 / 4 PERS 4 I 8

TOMATEN CHUTNEY | GEZOUTEN ROOMBOTER

OESTERS & KAVIAAR

OESTERS IRISH MÓR NR.4 12 I 24

NATUREL 3 / 6

POMMETJE MOSZKOWICZ 35

AARDAPPELTJE ANNA DUTCH KAVIAAR 15 GR

OESTERS IRISH MÓR NR.4 12,3 I 24,6

OOSTERS 3 / 6

ANNA DUTCH KAVIAAR 45 I 75

BLINI | CRÈME FRAÎCHE EN BIESLOOK 30 | 50 GR

OESTERS IRISH MÓR NR.4 12,3 I 24,6

BLOODY MARY 3 / 6

STARTERS I COLD ENTREE

SUSHI VIS 15,5

GARNAAL EN ZALM I 8 STUKS

PICA TONIJN I KLASSIEKER 14

KROKANTE WONTON | GUACAMOLE |
RODE UI | SESAM

SUSHI VLEES 15,5

KROKANTE KIP I 8 STUKS

STEAK TARTAAR 13,5

EIDOOIER CREME | MACADAMIA |
BONITO | YUZU VINAIGRETTE

(V) SUSHI VEGA 15

KIMCHI I AVOCADO I 8 STUKS

(V) CHOGGIA BIET 13

BURRATA I SJALOTTEN | ACETO | NOTEN

ZALM GEROOKT I TOAST 13

NOORSE ZALM | FOCCACIA |
GROENE KRUIDEN CRÈME | ZALM EI

CARPACCIO LUX STYLE 15,5

BEEF JUS | AARDAPPEL KROKANT |
POSTELEIN

STARTERS I WARM ENTREE

(V) KNOLSELDERIJ 12

GEBRANDE BOTERSCHUIM | KROKANTE
AARDAPPEL

(V) KING BOLEET PADDESTOEL 12

CHILI OLIE | KROKANTE UI

COQUILLE GEBAKKEN I KAVIAAR 2,5 GR 18,5

BEURRE BLANC | ORZO |MERG | BIESLOOK

GAMBA’S 4 ST 14

CURRYSAUS | GEMBER EN BOSUI

MINI HAMBURGER 14

100% BLACK ANGUS

KALFSSUCCADE 13

GEKARAMELISEERDE HELDERE UIEN BOUILLON |
SJALOT ZOUT/ZUUR

EENDENLEVER | 2 DONUTS 15,5

KWEEPEER | APPEL SABAYON

De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch

MAIN DISHES

VERSE ZEETONG dagprijs

KAPPERTJESSAUS | PETERSELIE | CITROEN

KABELJAUWFILET 26

AARDAPPEL MILLE FEUILLE | KAPPERTJESSAUS

FISH AND CHIPS 24,5

TYPISCH BRITSE KLASSIEKER

KLEINE PIZZA I KREEFT 18,5

MOZARELLA MET VERSE KREEFT

STEAK TARTAAR 180 GR 25

FIJNE FRIETEN

PARELHOENDER 24

AARDAPPEL MILLE FEUILLE | KNOFLOOKJUS

TOURNEDOS 150 I 200 GR 27,5 I 33,5

AARDAPPEL MILLE FEUILLE | BEEF JUS

HELE KREEFT GEGRATINEERD 44

ECHTE KLASSIEKER

TOURNEDOS 200 GR I ROSSINI 44

NOG ZO EEN KLASSIEKER MET TRUFFELJUS!

KALFSENTRECOTE BÉARNAISE 25

AARDAPPEL MILLE FEUILLE | BEARNAISESAUS

(V) SPITSKOOL 21

GEGAARD IN MISO/SOJA | KROKANTE UI

SALADE GEROOKTE ZALM 24,5

NOORSE ZALM GEROOKT | GROENE
KRUIDEN CRÈME | ZOETZUUR

(V) SALADE KROKANTE OESTERZWAM 19,5

OESTERZWAM | OOSTERSE DRESSING |
ZOETZUUR

SIDES

PAN DE CRISTAL I GLASS BREAD I 2 / 4 PERS 4 I 8

TOMATEN CHUTNEY | GEZOUTEN ROOMBOTER

GROENE SALADE 7

FRIETJE MAYONAISE 5

KLEURRIJKE TOMATENSALADE 6

FRIETJE TRUFFEL PARMEZAANSE KAAS 7

CHEFS CHOICE ‘MENU'

CHEFS CHOICE ‘MENU' 45 I 55

3 | 4 gangen | min. 2 personen

VOOR | HOOFD | SQROPPINO
VOOR | TUSSEN | HOOFD | SQROPPINO


EXTRA KAAS SUPLEMENT € 7,5
KAAS IPV DESSERT € 5

Dessert

SGROPPINO DELUXE 8,5 | Ltr 29

Di orginale da 2010, de allerlekkerste!

WITTE CHOCOLADE 11

SCHUIM | KAVIAAR | CACAO BOEKWEIT

BOL VANILLE-IJS I TRUFFEL 11

WITTE TRUFFEL | HIMALAYA ZEEZOUT | OLIJFOLIE |
AMANDEL CRUMBLE

MERENGE 11

GEBRANDE MERENGUE | KWEEPEER |
WITTE CHOCOLADE CRUMBLE

FROMAGERIE GUILLAUME 15

EXCLUSIEVE KAZEN UIT BINNEN - EN BUITENLAAND

De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch

We gebruiken cookies voor technische en analytische doeleinden en dat vind ik oké.